Adminisztratív szolgáltatások

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati munkatársaink munkanapokon, munkaidőben állnak a tulajdonosok rendelkezésére, elektronikus levelezésben, vagy telefonon fogadják a megkereséseket, előzetesen egyeztetett időpontban személyesen fogadják a tulajdonosokat irodánkban.

Munkatársaink kezelik a tulajdonosok ügyes-bajos dolgait, intézkednek a káresemények ügykezelésében, szervezik a kárelhárító, helyreállító munkákat, intézik a biztosítóval való kárrendezés ügyeit.

Jogsegélyszolgálat

A FER Házkezelő Kft-vel együttműködési szerződéses viszonyban álló, a társasházi jog területén legelismertebb Dr. Izsák Orsolya Ügyvédi Iroda az általunk képviselt társasházak számára társasházi jogi kérdésekben, vitás esetekben ingyenes jogi tanácsadást nyújt, az esetleges peres ügyekben már térítés ellenében jogi képviseletet lát el.

Könyvelés

Pénzügyi szakembereink minden tulajdonos számára átlátható, ellenőrizhető folyamatok során végzik számviteli, könyvelői feladataikat, kezelik társasházak bankszámláit, készítik el a havi tulajdonosi egyenlegeket, a társasház éves pénzügyi beszámolóját, költségvetési tervét, szükség szerint intézik az alkalmazottak, vagy a társasház esetleges bevételei utáni adó- és járulékkezelést, az adóbevallásokat.

Könyvelőink ellenőrzik, dolgozzák fel a beérkező számlákat, a Számvizsgáló Bizottsággal való folyamatos együttműködés mellett intézik az ellenőrzött számlák engedélyezéssel (ún. „kettős aláírással”) való banki utalását.

A FER Házkezelő Kft. nagy hangsúlyt fektet a hátralékok kezelésére is, így pénzügyi munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik a tulajdonosi egyenlegek alakulását, akadályozzák meg a nagy, ennél fogva kezelhetetlen közös költség hátralékok kialakulását, adott esetben gondoskodik az adóságok behajtásáról, végső esetben a megfelelő jogi eljárások előkészítéséről, megindításáról.

Kapcsolattartás

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a tulajdonosokkal való kapcsolattartásra, tájékoztatására is, így olyan informatikai háttérrel dolgozik, melynek segítségével a Számvizsgáló Bizottság tagjain kívül a tulajdonosok is folyamatosan nyomon követhetik a társasház gazdálkodását, számla és pénzforgalmát, naprakészen saját közös költség egyenlegüket, közösségi folyószámlájuk alakulását, megtekinthetik a társasház alapdokumentumait, közgyűlési határozatait.

Kérdése van?

Bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére!