Műszaki szolgáltatások

Gondnoki szolgálat

Gondnoksági munkatársaink az igényekhez igazított éves programterv alapján irányítják és ellenőrzik az üzemeltetési feladatokat (igény esetén a takarítást, a kertápolást, az általános karbantartást, vagy akár a recepció működtetését, vagy éppen az uszodatechnika kezelését, stb.), gondoskodnak a berendezések üzembiztos működéséről, irányítják és ellenőrzik az ütemezett karbantartási, garanciális-, vagy az egyéb tervezett felújítási munkálatokat.

Munkatársaink 24 órában szolgálják a tulajdonosokat, szervezik a gyorsszolgálati hibaelhárítási munkálatokat, intézkednek az esetleges életveszélyt okozó, azonnali beavatkozást igénylő műszaki hibák elhárításában, csőtörések, elektromos hibák, liftleállások, egyéb hibák javításban, felmérik és megszüntetik a káreseményeket, szervezik és ellenőrzik a kárelhárító, javító, helyreállítási munkákat.

Takarítói szolgálat

Takarító munkatársaink a takarítási feladattervben meghatározott időpontban és időpontok között, az előírásoknak és szabványoknak megfelelő tisztítószerek, eszközök szakszerű alkalmazásával, szigorú „minőség-ellenőrzés” mellett végzik munkájukat,

Munkatársaink a legnagyobb gondosság mellett látják el az épületbelsők, liftek, mosdók, a különféle einőséggügyi-, ii,gyéb helyiségek, berendezési tárgyak szükség esetén akár napi takarítói feladatait, végzik az üvegfelületek időszakos tisztítását, gondoskodnak egyéb kiszolgáló helyiségek, teremgarázsok, stb. igény szerinti ütemezett nagytakarításáról.

Kezelik a kommunális és szelektív hulladékot, tartják rendben az épületek körüli külső-belső utakat, járdákat, téli időszakban gondoskodnak a hó eltakarításáról, a területek csúszásmentesítésről.

Javító és egyéb szolgáltatások

(*az igényelt szolgáltatások elvégzése külön díjazás mellett)

Tűzvédelmi szakembereink

Ellenőrzik, tartják karban a tűz- és CO- jelző rendszereket, egyéb oltó- és tűzvédelmi berendezéseket, tűzvédelmi szellőzőrendszereket, füstelvezető ventilátorokat, szervezik mindezek előírás szerinti hatósági átvizsgáltatását

Gyengeáramú szerelőink

Feladata a kaputelefonok, belső telefon-, riasztórendszerek, telekommunikációs hálózatok folyamatos ellenőrzése, előírások szerinti átvizsgálása, karbantartása, a kisebb javítások elvégzése, üzemi próbája, funkcióinak ellenőrzése, felülvizsgálata.

Liftszerelőink

Feladata a liftek biztonságos működtetése, rendszeres, előírás szerinti havi karbantartása, időszakos hatósági vizsgálatának intézése, 24 órás rendelkezésre állás mellett, hiba esetén, 2 órán belüli érkezéssel.

Villanyszerelőink

Feladata az elektromos hálózat időszakos átvizsgálása, a főérintkezők a hő- és gyorskiolvadók mechanikus ellenőrzése, síncsatlakozások csavarjainak után-húzása, a megszakítók üzemi próbája, az elosztóhálózat, az elektromos fogyasztó berendezések biztonságos működtetése, az időszakos hatósági ellenőrzésének intézése.

Kazánszerelőink

Feladata a kazánok időszakos, ütemezett karbantartása, fűtési idényben, (X. – III. hó között) 24 órás kazán- és gépészeti rendszer felügyelet, kazánleállás esetében 2 órán belüli érkezéssel, egyéb gépészeti hiba esetében 8 órán belüli érkezéssel, hibaelhárítással

Lakatos szerelőink

Feladata a különféle portálajtók garázs- és tűzzáró kapuk folyamatos ellenőrzése, záródásának folyamatos biztosítása, zárak, pántok, különféle vasalatok, tömítések, mozgatómotorok ellenőrzése, a kisebb javítások elvégzése, az előírások szerinti átvizsgálása, karbantartása, tisztítása, üzemi próbája, működésének biztosítása

Kertészeink

Faladata (IV. – IX. hó között) elvégzése, a tavaszi-őszi időszakban a metszések, a dísznövényápolás, a pótlás, a nyári időszakban a fű vágása-, kaszálása, a gyomtalanítás, a mindenkor keletkezett zöldhulladék elszállításával, a kertgondozáshoz szükséges és igényelt kertgondozási anyagok, illetve növényzet (permet, műtrágya, illetve fűmag, dísznövény, cserje, sövény, facsemete, stb.) szükség szerinti biztosítása.

Vagyonvédelmi munkatársainak

Feladata az év 365 napján, 24 órás szolgálatban a személy- és vagyonbiztonság őrszolgálati utasításban és részletes feladatleírásban rögzítettek szerinti ellátása, az objektumvédelem, ezen belül a járőrszolgálat, a portaszolgálat (a személy- és gépjármű forgalom, a szerviz- és szolgáltatási forgalom folyamatos ellenőrzése, a szolgálati úton érkező alkalmi utasítások végrehajtása), vagy éppen a recepciós szolgálat működtetése

Víz- és gázszerelőink

Feladata a vízgépészeti rendszerek ütemezett átvizsgálása, ellenőrzése, szükség szerint karbantartása, az esetleges hibák megszüntetése, a hideg- és meleg-víz hálózat, vízlágyító és szűrőrendszerek, a fűtési hálózati rendszerek folyamatos működésének biztosítása, a csatorna, a szennyvízátemelő, olajfogó és tisztító rendszerek folyamatos ellenőrzése, ütemezett átvizsgálása, karbantartása, tisztítása, a veszélyes hulladék elszállítása.

Rovar és kártevőirtó szakembereink

Feladata a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak megfelelő vegyszerek szakszerű alkalmazásával az adott épület szükség szerinti rovar- és kártevő-mentesítése

Uszoda-technikusaink

Feladata a vízgépészeti berendezések karbantartása, javítása, a különféle vegyszerek biztosítása, alkalmazása

Kérje ingyenes árajánlatunkat, amelyre 24 órán belül válaszolunk!

Kérdése van?

Bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére!